Aile Oteli
Genç DostuDoğu Akdeniz’in berrak sularına uzanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en güzel noktalarından biri olan Zephyros koyunda yer alan Merit Royal & Premium Hotel & Spa, Girne şehir merkezine 10 km, Ercan Havaalanına 45 km uzaklıktadır. Merit Royal Otel, Merit Royal Premium & Merit Crystal Cove Otel ile aynı cadde üzerinde yanyana konumlandırılmıştır. Oteller arası kolaylıkla ulaşım sağlanabilmesi için 24 saat hizmet veren Buggy araçları mevcuttur. Şehir Merkezine gitmek üzere misafirler için belirli saat aralıklarında ücretsiz shuttle hizmeti mevcuttur.
İki Bloktan oluşan 5 yıldızlı Merit Royal Hotel & Spa’nın ana bloğunda yer alan tüm odaları balkonlu, deniz ve havuz manzaralı olup 16 kral dairesi, 36 suit, 71 standart, 2 adet Royal Suit olmak üzere toplam 125 deluxe oda bulunmaktadır. Royal Premium bloğunda 104 junior suit ve 14 King Suit bulunmaktadır. Tüm odalar akıllı oda sistemi ile donatılmış, hepsinde merkezi klima, LCD TV, IP TV sistemi, mini bar, güvenlik kasası, telefon, saç kurutma makinesi, küvetli banyo, çay-kahve potu, kablosuz internet bağlantısı bulunmaktadır. Merit Royal Hotel SPA, her şey dahil hizmet vermektedir.
Royal Market yıl boyunca, Premium market ise yaz sezonu boyunca misafirlerin günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek ürünleri ile hizmet vermektedir.
Önemli Not!
Merit Royal 15.12.2023 tarihi itibari ile 14 yaş altı misafirleri ağırlayamayacaktır.
**Misafir memnuniyetini en üst seviyede tutmak amacıyla hizmet kalitemizi sürekli geliştirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, Merit Royal Hotel’in ana restoranında ve iskelenin küçük bir kısmında renovasyon çalışması yapılmaktadır. İskele kısmında başlatılan renovasyon çalışması Temmuz ayı sonuna kadar devam edecektir.
Çalışmalar yalnızca iskele ve ana restoran alanını kapsamakta olup, otelimizin genel hizmet akışı ve diğer tüm kullanım alanları bu süreçten etkilenmeden faaliyet göstermeye devam edecektir. Misafirlerimizin konforu ve memnuniyeti için gerekli tüm önlemler alınmış olup rahatsızlık yaşanmaması adına özenli bir şekilde çalışmalar sürdürülmektedir.
NOT:
Royal Spa’da gerçekleştirilecek olan tadilat çalışmaları nedeniyle 13 Mart tarihine kadar misafirlerimizin hizmetine kapalı olacaktır. 14 Mart günü itibari ile değerli misafirlerimizin hizmetine yeniden açılacaktır. Belirtilen tarihler aralığında misafirlerimiz Merit Royal Diamond Spa’dan yararlanabileceklerdir.
Tadilat çalışmaları nedeniyle 13 - 16 Nisan tarihleri arasında Bella Merit A la Carte Restoranımız hizmete kapalı olacak olup 17 Nisan Cuma itibari ile misafirlerimizin hizmetine açılacaktır.
Royal Otel Ana Restoran 13 Nisan – 26 Nisan tarihleri arasında (her iki tarih de dahil) kapalı olacaktır. Bu süre zarfında misafirlerimiz kahvaltı hizmeti için Bella Merit A’La Carte restoranı veya Diamond Ana Restoranı kullanabileceklerdir.
Denize sıfır konumdaki tesisin kum plajı ve iskelesi bulunuyor. Şemsiye, şezlong ve plaj havlusu ücretsizdir.
Kapalı havuz kullanım alt sınırı 14 yaştır.
Royal Ana Restoran
Açık büfe kahvaltı ve geç kahvaltı hizmeti bulunmaktadır. Öğle yemeği ve akşam yemeğinden yararlanmak isteyen misafirlerimiz Merit Royal Premium veya Merit Royal Diamond Hotel ana restoranlarından faydalanabilirler.
HİZMET SAATLERİ
Kahvaltı ve geç kahvaltı 07:00 – 15:00 (Yaz sezonu için aynı saatler geçerlidir.) Öğle Yemeği Bulunmamaktadır. Akşam Yemeği Bulunmamaktadır.
Lobby Bar
Konsept dahili yerli ve yabancı, alkollü - alkolsüz içecekler ile 7/24 hizmet sağlamaktadır.
Royal Çay Saati: Royal Lobi’de 15:30 – 17:30 saatleri arasında servis edilir. (Yaz sezonu 16:00 – 18:00)
Lobby Bar bünyesinde yer alan Merit Shisha, 7/24 hizmet vermekte olup ekstra ücretlidir.
Royal Beach Bar
Yaz sezonunda yerli ve yabancı, alkollü/alkolsüz içecekler ve snack yiyecek hizmeti sağlamaktadır.
İçecek Servisi 10:00 – 18:00
Snack Yiyecek Servisi 12:00 – 18:00 (Sadece yaz sezonunda hizmet verir.)
Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ve yerli ve yabancı premium içecekler konsept dahilinde 24 saat ücretsizdir.
Önemli Not!
Tadilat çalışmaları nedeniyle 13 - 16 Nisan tarihleri arasında Bella Merit A la Carte Restoranımız hizmete kapalı olacak olup 17 Nisan Cuma itibari ile misafirlerimizin hizmetine açılacaktır.
Royal Otel Ana Restoran 13 Nisan – 26 Nisan tarihleri arasında (her iki tarih de dahil) kapalı olacaktır. Bu süre zarfında misafirlerimiz kahvaltı hizmeti için Bella Merit A’La Carte restoranı veya Diamond Ana Restoranı kullanabileceklerdir.
Merit Royal Otel bünyesinde bulunan The Roof Garden A’La Carte restoran 14 Nisan Salı ve 15 Nisan Çarşamba günleri hizmete kapalı olacaktır. Restoranımız 16 Nisan günü itibari ile değerli misafirlerimizin hizmetine yeniden açılacaktır.
A’la Carte Restoranlar
Merit Royal Hotel bünyesinde 4 adet A’La Carte restoran bulunmaktadır. Restoranlar 18:30 – 22:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. (Yaz sezonu 19:00 – 23:00)
Bütün A’La Carte restoranlarımız ekstradır ve rezervasyonla hizmet vermektedir.
A’LA CARTE RESTORAN KONSEPTLERİ
Blue Sea & A’La Turca Deniz Ürünleri Ve Kebap Çeşitleri (Salı günleri kapalıdır.)
Mandarin Uzak Doğu Mutfağı (Pazartesi günleri kapalıdır.)
Bella Merit İtalyan Mutfağı (Salı günleri kapalıdır.) The Roof Garden Dünya Mutfağı
0-2 Yaş Bebek Bölümü
3-6 Yaş Bölümü
Oyuncak Ağırlıklı Sinema Odası
7-12 Yaş Oyun Makinaları Bölümü
Pony Club
Premium Bloğunda tüm yaş gruplarına hitap etmektedir. Her yaş aralığı için aktivite alanları mevcuttur.
Girne şehir merkezine 8 km, Ercan Havalimanı'na 45 km mesafede konumlanıyor.
Balayı Konsepti
3500 Metre Kare genişliğinde Royal Spa’da deneyimli masaj terapistleri tarafından Uzakdoğu ve klasik masajlar uygulanmaktadır. Kapalı Havuz ve Çocuk Havuzu 4 Adet Sauna, 4 Adet Türk Hamamı, 2 Adet Buhar Odası, Tuz Odası, Fitness Center, 17 Adet Masaj Odası, 2 Adet VIP Masaj Odası, Jakuzili Keyif Havuzu ve Spa Cafe kendini özel hissetmek isteyen misafirler için hizmet vermektedir.
SPA hizmet saatleri: 09:00 – 20:00
Ortak kullanım alanları misafirler için konsept dahilindedir.
Masaj, kese, köpük, cilt ve vücut bakımı ekstradır.
Kapalı havuz, Fitness salonu ve kuaför hizmet saatleri: 09:00 – 20:00
Genç yaş grubuna yönelik hizmet vermektedir. Rezervasyon alınarak Mini Spa, Mini Masaj, Mini Pedikür, Mini Manikür ekstraya tabii tutularak sağlanmaktadır.
NOT:
Royal Spa’da gerçekleştirilecek olan tadilat çalışmaları nedeniyle 13 Mart tarihine kadar misafirlerimizin hizmetine kapalı olacaktır.
14 Mart günü itibari ile değerli misafirlerimizin hizmetine yeniden açılacaktır.
Belirtilen tarihler aralığında misafirlerimiz Merit Royal Diamond Spa’dan yararlanabileceklerdir.
Basketbol, Voleybol, Tenis, Futbol, Badminton, Masa Tenisi, Yüzme ve Kişisel Spor Eğitimi için, eğitmen eşliğinde özel ders verilmektedir. *Özel ders ekstra ücrete tabii tutulur.
Tesis bünyesinde, çok çeşitli sanatsal aktivitelerin yapılmasına olanak sağlamak için hazırlanmış olan Art House sanat atölyesi, Çarşamba günleri hariç haftanın 6 günü 1200 - 17:30 ve 18:00 - 20:00 saatleri arasında 7 yaş ve üzeri tüm misafirler için hizmet veriyor. Art House da yapılan bazı aktiviteler rezervasyonlu ve ücretlidir.
Art House bünyesinde ücretsiz aktiviteler
Seramik çamuru şekillendirme çalışmaları
Ebru çalışmaları
Artık materyal çalışmaları
Alçıdan kalıp hazırlama çalışmaları
Alçı boyama çalışmaları
Takı yapımı
Boyama çalışmaları
Art House bünyesinde ücretli aktiviteler,
Seramik yapımı (Çömlek çarkı kullanımı, seramik çamuru ile profesyonel çalışmalar gibi)
Alçı çalışmaları (satın alınmış olan hazır alçı süs ürünlerinin boyanması, alçıdan takı yapımı gibi)
Boyama Çalışmaları (Tual, ahşap, çerçeve, takı kutusu gibi)
Hazır ürünler ile takı yapımı
Ayrıca Fun Zone eğlence alanı her gün 09.00 - 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
Maç izleme alanı
1 adet Üç Top Bilardo masası (Ücretli)
2 adet Amerikan Bilardo masası (Ücretli)
2 adet Langırt (Ücretli)
1 adet çocuk bilardosu (Ücretli)
1 adet masa tenisi
Tavla oyunu
Okey oyunu
Play Station ve X-box (Ücretli)
*Konsept dahilindeki içecekler ücretsiz olarak servis ediliyor.
.